Pikavippi

Hae pikavippi nopeasti tilille

Pikavippi on pieni laina, joka on mahdollista saada tilille heti. Sen hakeminen on todella helppoa ja nopeaa, eikä lainapäätöksiä tarvitse odotella muutamaa minuuttia kauempaa. Tämän tyyppistä lainaa netistä haetaan 100 – 60 000 euroa.

6 syytä miksi hakea pikavippi netistä

 1. Tarvitset lainaa heti ilmaisella hakemuksella.
 2. Hakemuksen jälkeen saat vastauksen nopeasti
 3. Käytä laina parhaaksi katsomallasi tavalla mihin haluat
 4. Pieni laina on suuri apu, kun tarvitset lainaa nopeasti
 5. Pikalaina maksetaan hakijan tilille saman päivän aikana
 6. Hakemuksen jättäminen ja tarjouksen vastaanottaminen ei ole sitova päätös
 7. Hae lainaa ilman vakuuksia

 

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka paljon voin saada pikavippiä?

Pikavippi maksetaan tyypillisesti nopeasti tilille ja lainan takaisinmaksuaika on melko lyhyt. Lainaa heti rahaa 100 – 50.000 euroa. Lainaa hakiessa huomaa, että lainapalveluiden välillä on eroja. Lainasummat vaihtelevat eri lainapalveluiden kesken. Usein pikavippi on parempi vaihtoehto kuin kulutusluotto, kun tarvitse lainaa nopeasti tiettyyn hankintaan, akuuttiin tarpeeseen tai esimerkiksi rikkoutuneet koneen tilalle.

 

Kuinka pitkän maksuajan saan pikavippiin?

Pikalainan laina-aika vaihtelee muutamasta viikosta jopa yhteen vuoteen. Lainapalvelun valitsemisen jälkeen näet heti kuinka pitkän maksuajan he voivat pikalainaan myöntää.

 

Kuka voi hakea pikavippiä?

Jokaisella lainanantajalla on omat vaatimukset hakijalle, joista eniten vaihtelee lainan ikäraja.

Muut vaatimukset ovat tyypillisesti: Puhtaat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa sekä säännölliset tulot. Hakijalla ei myöskään saa olla luottotiedoissa maksuhäiriömerkintää.

 

Tarvitsenko pikavippiin vakuuden?

Et tarvitse. Useat lainapalvelut myöntävät pikavipin ilman vakuuksia. Jos luottotietosi on kunnossa ja sinulla on säännölliset tulot voit saada pikalainaa ilman vakuuksia.

 

Kuinka nopeasti pikavippi maksetaan tilille?

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat tekstiviestinä tai sähköpostitse tiedon onko sinulle myönnetty pikalaina. Jos kaikki on kunnossa, pikavippi maksetaan pankkitilillesi heti. Usein pikavippi on ollut ratkaisu rahahuoliin siinä tapauksessa, kun hakija tarvitsee lainaa heti tilille tietyn summan.

 

Kuinka pikavippi maksetaan takaisin?

Pikavippi maksetaan takaisin kuten mikä tahansa laina. Lainan myöntämisen yhteydessä saat suunnitelman lainan takaisinmaksusta. Pikavippi maksetaan takaisin joko erissä kerran kuukaudessa tai kertamaksuna ilman lisäkustannuksia. Laina-aika vaihtelee lainasumman ja lainapalveluiden välillä jonkin verran.

 

Pikavippi – Lainaa rahaa heti tarvittava määrä

Kenellä tahansa saattaa tulla yllättäviä laskuja tai muita menoja, joihin tarvitsee lainaa nopeasti. Vakuudettomien lainojen käsittelyaika on todella nopea ja hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen heti. Lainaa rahaa vain sen verran mitä tarvitset, ettet myöhemmin joudu maksuvaikeuksiin. Pikavippi ei koskaan oikea ratkaisu, jos taloudellinen tilanteesi on huono. Pikavippi on kuitenkin hyvä silloin, kun tarvitset lainaa nopeasti ja tiedät pystyväsi maksamaan sen muutaman kuukauden sisällä takaisin.

 

Mihin pikavipin voi käyttää?

Pikalainaa haetaan usein, kun pankkitili ja lompakko ovat tyhjiä ja palkkapäivään on vielä aikaa. Monet suomalaiset tietävät, miltä tuntuu, kun auto tai pesukone hajoaa, eikä rahaa löydy yhtäkkiä tarvittavaa määrää. Näissä tilanteissa nopea laina voidaan käyttää väliaikaisena ratkaisuna ongelmaan. Kun pikalainan hakee netistä, ei hakijan tarvitse koskaan selitellä lainantarjoajalle sitä, mihin aikoo lainansa käyttää. Mitkä sitten ovat yleisimmät asiat, johon pikalaina haetaan?

Tässä esimerkit:

Yllättävät laskut/menot

Yllättäviä menoja voi tulla monesta eri syystä, kuten esimerkiksi erilaiset lääkärikulut, kodinkoneiden hajoamiset, unohtuneet laskut. Lasten harrastuksista riippuen voi tulla erilaisten varusteiden hankinta yllättäen, jotka voivat nostaa hetkellisesti perheen menoja huomattaviakin summia. Autolainaa varten suositellaan otettavan kulutusluotto.

Jos perheessä on lemmikki, voi lemmikin loukkaantuminen tai sairastuminen tuoda suuriakin eläinlääkärikuluja, joihin kaikilla ei välttämättä ole silloin heti varaa. Pikalainan avulla saa nämäkin menot maksettua heti.

Yllättäviin menoihin voi kuulua myös oman asunnon erilaiset kunnostukset ja muut kulut. Kotona voi hajota ikkuna, hajota vesiputki tai mitä tahansa muuta, jotka aiheuttavat erilaisia äkillisiä kuluja. Remonttilainaa varten suositellaan otettavan kulutusluotto.

 

Auton käyttö tai muu liikkuminen

Joskus auto on työn tai muun kulkemisen välttämätön, jolloin sen rikkoutuminen voi tuoda suuriakin ongelmia arkeen. Auton korjaaminen voi koitua kalliiksi, jolloin pieni lisärahoitus pikalainan voi ratkaista ongelman.

Näissä tilanteissa voit lainata rahaa heti auton hajottua, jos sinulla on kännykkä mukana, jolla pääsee nettiin. Pikalainan siirtymistä tilille ei yleensä tarvitse odotella kauaa, joten auton pystyy viemään korjaamolle heti ilman turhia odotteluja.

 

Muut arjen menot

Joskus voi käydä niin että kuukauden lopulla huomaa, että tili näyttää tyhjää, mutta palkkapäivään on vielä aikaa. Pikalainan avulla loppukuun menot pystyy hoitamaan ja lainan voi maksaa sitten seuraavasta palkasta.

 

Pikalaina turvallisesti

Hakijan luottoluokitus ja muut tiedot tarkistetaan aina ennen lainan myöntämistä eikä lainaa voida myöntää, jos hakijalla on esimerkiksi maksuhäiriömerkintä. Jokainen lainanantaja toimii vastuullisesti eikä lainaa voida myöntää henkilölle, jonka kohdalla on syytä epäillä ylivelkaantumista. Lainaa ei myöskään voida myöntää henkilölle, jonka luotttiedot ovat menneet.

 

Pikalainoissa on eroja

Vaikka tarvitset rahaa heti, älä kuitenkaan tee nopeita päätöksiä, joita joudut myöhemmin katumaan.

Etsit sitten pientä tai suurta lainaa – On lainan vertaileminen aina fiksua.

Esimerkiksi 300 euron suuruisten pikalainojen välillä voi olla jopa 30 euron ero.

Vertailussa kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi takaisinmaksuaika.

 • Tarvitsetko välttämättä pitkää, jopa vuoden maksuaikaa pienelle lainalle?
 • Riittääkö sinulle esimerkiksi kuukauden maksuaika?

Yleisesti voi ajatella, että mitä pidemmän maksuajan valitset, sitä enemmän lainalle ehtii kertymään korkoja ja kuluja.

Vaikka olet päättänyt hakea nopean lainan, ei sinun tarvitse ottaa pikalainaa ensimmäisestä lainapalvelusta.

 

Pikavippi vertailussa

Pikavipin hyvät ominaisuudet:

 • Pikalainaa saat nopeasti tilille – Yleensä jopa 5 minuutissa.
 • Pikalaina on helppo hakea netistä.
 • Laina on yleensä sopivan suuri kattamaan akuutin rahahuolet.
 • Lainaa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia.
 • Myönnetyn lainan saa käyttää mihin tarkoitukseen haluaa.
 • Pikavippi on suuruudeltaan sellainen, että sen  pystyy maksamaan nopeasti takaisin.

 

Pikalainan huonot ominaisuudet:

 • Pikalainaa lainaa ei kannata ottaa hetken mielijohteesta.
 • Pikalaina on pieni laina, kun taas kulutusluotto on lainasummaltaan huomattavasti suurempi.
 • Pikalaina on nopeasti pois maksettava laina, jonka maksuajan viivästyminen voi aiheuttaa käyttäjälle ylimääräisiä kuluja.
 • Vanhaa lainaa ei koskaan kannata maksaa pois pikalainalla, vaan mielumminen lainojen yhdistämiseen tarkoitetulla lainalla.
 • Jos sinulla on kaksi tai useampi laina, lue miten lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä järkevästi.

Lisää lainojen yhdistämisestä ja esimerkiksi säästämisestä voit lukea lainojen kilpailuttamisen erikoituneelta sivustolta: VertaaLainaa.fi