Autolaina

Autolaina nopeasti tilille

Onko harkinnassa auto? Onko harkinnassa autolaina?

Monet rahoittavat uuden auton hankinnan kokonaan tai ainakin osittain autolainalla. Lue artikkeli, joka auttaa sinua löytämään mahdollisimman edullisen ja sinulle parhaiten sopivan autolainan. Autolainan hakeminen netistä on helppoa ja nopeaa. Hakemalla lainaa netistä et tarvitse autolainaa varten vakuuksia tai henkilötakausta autolainalle. Verkkohakemuksella voit hakea lainaa auton ostoa varten 500 eurosta aina jopa 60.000 euroon saakka. Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakija saa alustavan lainapäätöksen heti ja lainaa heti tilille, kun kaikki liitteet ja tositteet on kunnossa.

5 syytä hakea autolainaa netistä

  1. Maksuton palvelu, jonka avulla löydät helposti ja nopeasti halvimman autolainan.
  2. Palvelun kautta haetut lainat ovat vakuudettomia lainoja, jolloin hakijan ei tarvitse autolainaa varten hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia.
  3. Hae autolainaa 500 – 60.000 euroa mihin vuorokauden aikaan tahansa.
  4. Täytä lainahakemus aina huolellisesti niin varmistat lainahakemuksen nopean käsittelyn.
  5. Vertaile lainatarjouksia ja valitse niistä juuri sinun tarpeeseesi parhaiten sopiva autolaina. Voit myös halutessasi hylätä kaikki tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

 

Kuka voi hakea autolainaa?

Suurin osa lainapalveluista myöntää lainaa 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Muita ehtoja yleensä ovat: puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot sekä ruotsalainen pankkitili. On myös lainapalveluita jotka myöntävät lainaa 18 – vuotiaalle. Monesti juuri ensimmäisen oman auton hankintaan tarvitaan lainaa. Nykyään suomalaiset ovat niin tottuneita netin käyttäjiä, ettei lainan hakeminen netistä ole kenelleekään mitenkään vaikea asia. Lainaa netistä voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa päivään katsomatta.

 

Kuinka paljon voin saada autolainaa?

Autolainaa voidaan myöntää . Pyydä maksuton lainatarjous niin näet heti millä ehdoilla sinulle voidaan myöntää autolainaa. Autolainaa varten otettava laina on kulutusluotto, joka maksetaan ehti asiakkaan tilille. Autokaupoille pääsee siis heti, kun laina on tilillä.

 

Kuinka pitkän maksuajan voin saada autolainalle?

Autolainalle on mahdollista saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Lainan maksuaikaan vaikuttaa hakemasi lainan määrä sekä lainapalvelun lainaehdot.

 

Tarvitsenko autolainaa varten vakuuden?

Et tarvitse. Palvelumme kautta haetut lainat ovat vakuudettomia lainoja, joka tarkoittaa, ettei lainan hakijalta vaadita omaisuutta lainan vakuudeksi, kuten asuntoa, autoa tai muuta omaisuutta. Vakuudeton kulutusluotto on helppoa ja nopea hakea. Lainaprosessi ei ole pitkä, koska lainaa varten ei tarvitse hankkia takausta tai muita vakuuksia.

 

Voiko työtön hakea autolainaa?

Työttömän voi olla vaikea saada autolainaa tai mitään muutakaan lainaa. Yleensä luotonantaja vaatii, että hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Mikään ei kuitenkaan estä hakijaa täyttämästä lainahakemusta ja katsomasta voisiko hän saada lainaa. Lainaa ilman luottotietoja ei kuitenkaan voi saada netistä eikä myöskään pankista. Muista myös ettet esimerkiksi työttömänä pääset ylivelkaantumaan, jos lainaa on liikaa omaan taloudelliseen tilanteeseen nähden. Lainasopimuksen tulee tutustua aina tarkoin ja laina tulee maksaa takaisin lainasopimuksen mukaisesti. Jos huomaat olevasi vaikeuksissa lainan takaisinmaksun kanssa ota yhteyttä lainanmyöntäjään. Jos huomaat ylivelkaantuneesi ota yhteyttä Takuusäätiöön.

 

Miksi hakisin autolainan netistä?

Autolainan hakeminen netistä on monta kertaa nopeampaa kuin pankista haettu laina.

Nykyään lainan koroissa ja kuluissa ei ole enää suuria eroja, koska kilpailu lainamarkkinoilla on kovaa.

Tänä päivänä lähes puolet ostetuista autoista ostetaan rahoituksella.

Monesti asiakas hyväksyy autoliikkeen tarjoaman rahoituksen, sillä harvalla on rahaa säästössä niin paljoa, että saisi ostettua autoa ilman rahoitusta.

Autoliikkeet tekevät yleensä kuitenkin sopimuksen vain yhden rahoituslaitoksen kanssa, joka ei välttämättä ole se kaikista edullisin vaihtoehto.

Hakemalla autolainan netistä, pystyt vertailemaan tarkemmin lainatarjouksia tarkemmin ja päättämään mistä löytyy edullisin laina.

 

Autolaina vertailussa

Autolaina kannattaa vertailla monen lainapalvelun välillä, sillä niiden koroissa ja kuluissa voi olla suuria eroja ja lainanhakija voi huomaamattaan joutua maksamaan liian suuria kuluja aivan turhaan.

Tästä syystä on tärkeää käyttää hieman aikaa lainantarjoajien vertailuun.

Voit vertailla palvelumme kautta autolainat aina 60.000 euroon saakka, joten löydät varmasti sopivan rahoituksen auton hankintaan.

Autolaina tai asuntolaina kannattaa hakea aina harkiten, emmekä koskaan suosittele ottamaan ensimmäistä lainaa, jota sinulle tarjotaan.

Voit tehdä lainan kilpailutuksen joko itse pyytämällä lainatarjous mahdollisimman monesta paikasta, jolloin pääset vertailemaan lainojen todellisia vuosikorkoja ja muita ehtoja helposti.

 

Mitä tehdä ennen autolainan hakemista?

Ennen kuin haet lainaa, kannattaa sinun miettiä muutama asia valmiiksi.

Nämä helpottavat lainan hakemista ja oikeanlaisen rahoituksen löytämistä.

Millaista autoa olet hankkimassa? Oletko kenties ostamassa halvempaa käytettyä autoa vai täysin uutta autoa? Tämä on tärkein asia miettiä, jotta tiedät kuinka suurta lainaa sinun tulee hakea.

Kauanko auto on käytössäsi? Yleisesti ei kannata hakea lainaa pidemmällä maksuajalla mitä auto on käytössä. Jos suunnittelet myyväsi auton muutaman vuoden kuluttua, ei kannata laina-aikaa valita liian pitkäksi. Sopiva laina-aika on sellainen, että autolaina lyhenee nopeammin kuin auton arvo laskee. Siinä tapauksessa, että myyt auton, pystyt sitten maksamaan lainan loppuosan pois autosta saamillasi tuloilla.

Mikä on oma maksukykysi? Laske omat kuukauden tulot ja menot, jotta tiedät millaista kuukausierää sinun on mahdollista maksaa takaisin. Kuukausierä on silloin sopivan kokoinen, kun sinulle kuitenkin jää rahaa myös säästöön äkillisiä menoja tai muita hankintoja varten.

 

Autolaina yhteishakijan kanssa

Jos mietit kalliimman auton hankintaa, kannattaa varautua myös siihen, ettei lainan saaminen yksin onnistu. Hakijalla tulee aina olla sitä parempi takaisinmaksukyky, mitä suuremmasta lainasummasta on kyse.

Tähän on helppo ratkaisu, jos sinun on mahdollista hakea lainaa yhdessä esimerkiksi puolisosi kanssa. Suuremman lainan saaminen on paljon todennäköisempää, kun hakijoita on kaksi. Tämä johtuu hakijoiden parantuneesta maksukyvystä.

Kun haette autolainaa yhdessä, ovat molemmat hakijat yhtä paljon vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta.

Kun lainapalvelut voivat myöntää lainaa pienemmällä riskillä, on yhteishakijan kanssa haettuun lainaan mahdollista saada myös huomattavasti edullisempi korko.

Lainan hakeminen tapahtuu muuten samoin kuin yksin, mutta hakemukseen täytetään myös yhteishakijan tiedot. Kannattaa huomioida, että molempien hakijoiden tulee täyttää lainantarjoajan asettamat vaatimukset, kuten tarpeeksi korkea ikä ja puhtaat luottotiedot.

Yhteishakijaksi ei siis kelpaa alaikäinen henkilö tai henkilö, jolla on maksuhäiriömerkintä.